Bevestigingspennen voor loper

Aantal:
4,99
incl. BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Wij raden om bevestigingspennen voor lopers te bestellen om er voor te zorgen dat de loper blijft liggen waar je hem hebt uitgerold. Omdat er over het algemeen veel over de loper zal worden gelopen, bestaatt de kans dat de loper gaat schuiven, zeker wanneer de loper buiten wordt geplaatst. De loperpennen zijn geschikt voor alle kleuren lopers en ongeacht het aantal meters.

Een bevestigingspen is een verzinkte metalen spijker met aan de bovenkant een brede platte kop. De spitse punt van de spijker dringt gemakkelijk door de loper stof heen en de kop is breed zodat de bevestigingspen er niet doorheen schiet maar mooi aan de oppervlakte blijft zitten. Je kunt ze met een hamer in de grond slaan maar als de ondergrond het toestaat kun je ze zelfs met de hand doorduwen. Het resultaat is een loper die strak ligt en blijft liggen waar het is uitgerold.

 

Hoeveel bevestigingspennen moet ik kopen voor mijn loper?

De hoeveelheid bevestigingspennen die je het beste kunt bestellen is afhankelijk van het aantal meters dat je wil vastzetten. Bevestigingspennen voor lopers kun je per 10 stuks kopen. Wij adviseren de richtlijn van ongeveer 2 pennen per meter. Voor een loper van 10 meter kun je in principe uit de voeten met twee eenheden loperpennen. Wil je de loper super strak vast leggen dan adviseren wij om extra bevestigingspennen te bestellen.