Set 2 microfoons

Aantal:
1 dag  12,50
Incl. BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Een feest of evenement is niet compleet zonder compleet zonder muziek. Zoekt u hierbij ook nog een set microfoons? Ook hiervoor kunt u terecht bij Feestverhuur Drechtsteden.

De set bestaat uit 2 draadloze microfoons met 1 gezamelijke ontvanger. Ontworpen voor een heldere weergave van spraak en zang. 

Dankzij de enkele ontvanger die de 2 microfoons weergeeft heb je slechts 1 microfoon ingang nodig voor deze 2 microfoons. Het zijn dynamische microfoons met een metalen rooster en een cardioïde richtingskarakteristiek waardoor ze tegen een stootje kunnen en minder last hebben van rondzingen. Karaoke party, bruiloft of conferentie, onze microfoons zijn de juiste keuze door het gebruikersgemak en het sterke bereik van 15m. De draadloze mini ontvanger, uitgevoerd in een 6,3mm jack plug, kan direct op de microfoon ingang worden ingeprikt en wordt gevoed door 1 AA batterij (exclusief). Extra kabels of adapters zijn niet nodig. Beide microfoons worden gevoed door 2 AA batterijen (exclusief) en zijn voorzien van een aan/ uit schakelaar.